Ons Casa-Jewelry team

Casa, house of jewelry

Saskia Brugge

Directie en designer

Al jaren de drijvende kracht achter het bedrijf.

“Sieraden ontwerpen en het samenstellen van de collecties is mijn passie. Ieder seizoen is dit steeds weer een aangename uitdaging. De markt evolueert snel en de klanten worden veeleisender. Daarom bezoek ik ook veel beurzen om nieuwe materialen en stenen te ontdekken en zo blijft Casa Jewelry steeds up-to-date.” 

Peter Thijs

Peter Thijs

Directie, sales en marketing

Met een verleden in de juwelen- en horlogesector was het voor Peter logisch om mee in het bedrijf van zijn vrouw Saskia te stappen.

“Na mijn voetbalcarriere ben ik in deze sector gerold. Via zakelijke relaties kwam ik in contact met de juwelen-sector en dit heeft mij van in het begin enorm geboeid. De verkoop en marketing zijn mij op het lijf geschreven en ik streef ernaar om onze Nederlandse en Belgische klanten met raad en daad bij te staan.”

Jolanda Bindervoet

JOLANDA BINDERVOET

Visual Merchandiser

Jolanda zorgt voor de mooie vitrines bij de Bijenkorf en Hudson Bay.

“Na jarenlang in de shop van Casa Jewelry te hebben gewerkt in het Amsterdamse filiaal van de Bijenkorf, weet ik als geen ander dat sieraden het mooist tot zijn recht komen in een verzorgde en aantrekkelijke vitrine. Als VM-er reis ik heel Nederland rond om bij deze klanten de Casa Jewelry-sieraden te laten schitteren!”